Obedové menu

 pondelok 17.11.2025

 

    

300ml  Slepačí vývar s rezancami *1,3,9
A: 130g Vykostené kuracie stehná v jemnej smotanovej omáčke so sušenými paradajkami a šampiňónmi *7      8,60€
B:
C: 220g Špagety s tuniakom, paradajková omáčka, kapari, cibuľka *1,4           8,60€
D: -

 

  utorok 18.11.2025

300ml  Kapustová polievka s údeným mäsom a klobásou *1
A: 130g Moravský vrabec so špenátom, zemiakové knedle *1,3        8,60€
B:  -
C: 220g Teplý šošovicový šalát so syrom Feta (červená šošovica, cukina, cibuľa) *7              8,60€
D: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát *1,3,7          11,40€

Streda 19.11.2025

300ml Číra cibuľová polievka, krutóny *1
A: 150g  Karbonátky (mleté bravčové mäso), tekvicový prívarok, kváskový chlieb *1,3,7            8,60€
B: -
C: 230g Zapekaný karfiol s gorgonzolou a sladkou smotanou *7,3            8,60€
D: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát *1,3,7           11,40€

Štvrtok  20.11. 2025

300ml Polievka zo sladkej kukurice, kokosové mlieko *0
A: 130g Kurací špíz (slanina, cibuľa, kápia), ryža *0              8,60€
B: -
C: 330g Kotlíkový guláš z bielej maslovej fazule, koreňová zelenina, drvené paradajky, toast *1            8,60€
D: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát *1,3,7           11,40€

 Piatok   21.11.2025

300ml Avokádová krémová polievka *7,1
A: 230g  Lazane s bolonskou omáčkou (hovädzie mleté) , parmezán *1,3,7             8,60€
B: -
C: 220g Restované zelené fazuľky so zemiakmi, syr cottage *7             8,60€
D: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát *1,3,7             11,40€

 

Váha mäsa, rýb a syra je uvedená  v surovom stave.
Potravinové alergény: 1/ Obilniny obsahujúce lepok, 2/ Kôrovce, 3/ Vajcia, 4/ Ryby, 5/ Arašidy, 6/ Sójové zrná
7/ Mlieko, 8/ Orechy, 9/ Zeler, 10/ Horčica, 11/ Sezamové semená, 12/ Kysličník siričitý  a  siričitany, 13/ Vlčí bôb, 14/ Mäkkýše